I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, January 19, 2011

Belum tidur, jadi bukan mimpi la.


11.42 pm – 180111


Dapat call dari shud. Esok pukul 9 sampai 12 free tak dia tanya. Su memang free sebab esok takde class and ingat nak jumpa Dr. Z kejap petang tu. Shud kata astro awani nak buat temubual ke perbincangan macam tu la pasal aktivis online. Kalau su tak silap dengar. Hehe. Memang macam nak ikut je, nak kata boleh dah tapi sebab shud kata pukul 9 am… Terus su kata tak sempat sebab su kat rumah lagi malam ni. Su tak cakap ‘tak’ ‘tak boleh’mahupun ‘tak nak’ ya. Su cakap tak sempat je. Sebab su nak tapi memang tak boleh.


Shud-depan-paling kiri

0 comments: