I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, January 20, 2011

Cik pemalu lagi comel, hot and spicy! Heheh



Assalamualaikum

Setelah berjam-jam [dari petang hingga ke malam jugak la duk menelek] akhirnya ini jugak yang dipilih, dibeli, diambik dan dibawak lari. Tapi takde la bawak lari mana pun. Bawak balik Ampang je. Hee..

Yeah berjaya jugak mendapatkan netbook yang memang dah lama sangat nak tapi tak dapat-dapat. Bukan la su tak suka laptop lama tu. Tapi sebab laptop tu besar dan sangat la berat sampai kadang-kadang su rasa tak mampu nak bawak turun naik tangga dari kolej nak ke fac. Kalau nak turun tangga tu ok lagi, tapi kalau nak naik…rasanya nak terbalik ke belakang pun ada.

Sebab usaha nak menambahkan berat tak jadi-jadi, pendek kata tak pernah menjadi…maintain je dari dulu…oleh itu adalah lebih baik su beli lappy yang kecik lagi comel serta pemalu macam sekarang ni. Hahaha. Pemalu la sebab entry lepas su tak tunjuk dia lagi. Su pinjam gambar mr. google je. Ni ha gambar original.



2 comments:

eira said...

wowww..

chumil yer ntbo0k kak su..

baper kak su kalau ntbook dell nih??

eira tgh survey ntbo0ok lorh..

:)

Belleza~ said...

ala eira kalau yg macam ni tak mahal sangat la. eira jalan2 survey dulu cari yg berkenan di hati dan di mata. hehe