I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, January 26, 2011

Ha! Pasal crush su?!! Ouch!



Salam



Tiba-tiba..


Sue!!!!!ade cite nk btau!!pasal crush sue si s*****l tuh!

Biasa la ayat sms memang comel-comel macam ni. heHee..


Sbb sue penah suke kt die la nk cte neh, . . . . .

[then bermula la cerita yang ditunggu-tunggu. Sebab sms yang pertama tu ‘cik kawan su’ yang anta sms tak bagitahu lagi pasal apa. Saja-saja nak buat suspen la tu sebab kita yang dekat sini memang suspen habes la. Hahaha. ingatkan si s*****l tu dah nak kawen ke apa. kwang.kwang.kwang. tapi tidak lah. Pasal lain rupanya but still ‘cik kawan su’ yang baik hati ni teringat dekat su bila ada je cerita pasal si s*****l tu]


. . . . .haha dahsyat sue! mr. f bagi smpai 2 number si s*****l tuh! Trus teringat kt sue!  


Su pun apa lagi…

hikhikhik seronoknya ade yg ingat kat kite bile sebut s*****l.hahaha seronok betul ni.suka ayat zatul [cik kawan su] yang last tadi.hehe

Ayat yg last tu merujuk kepada “Trus teringat kt sue!”
Mahunya tak suka. Memang suka ya amat. Heheheheh


And dia balas,

Hah serius sue!!mmg automatic!!hahaha
[maksud dia, mmg automatic ingat dekat su heheh]


Su dah lama tak nampak s*****l dekat fac sebab dia tengah praktikal sekarang. So bila dengar cerita pasal dia, cukuplah nak bagi hati riang berbunga-bunga hari ni hehehe (*^_^*)

-250111-1704-


0 comments: