I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, January 17, 2011

Siti Suraiza dan Siti Suraizah adalah dua orang yang berbeza



Assalamualaikum

Kalau tengok tajuk, mesti tau dah kan su nak cakap pasal apa. Kenapa su cakap Siti Suraiza dengan Siti Suraizah bukan orang yang sama…sebab…


Ha takkan la su nak saling menghantar mesej dengan diri su sendiri pulak kan. Hahaha. Takkan lah. Yang su tak sangka ada jugak orang yang mesej dengan su sebab nama su sama dengan nama dia. Wah seronok ok. Su pun penah jugak search ‘siti suraiza’. Tapi selalu yang su jumpa ‘suraiza’ je. Takde siti pun. Kira Siti Suraizah yang mesej su  dekat facebook tu yang pertama la su jumpa orang yang nama sama dengan su. Cuma dia ada huruf ‘h’ lah kat belakang ‘suraiza’ tu. Heheh.

Alang-alang dah cerita pasal nama, tahun lepas ada orang yang add su dekat facebook yang nama dia nak dekat-dekat dengan nama su jugak. Tapi dia lelaki. Ha mesti korang pelik kenapa nama dia macam nama su kalau dia lelaki kan. Hehehe. Nama dia Suraizi. Hee.. Betul la. Apa gelak-gelak. Hahaa. Mula-mula dulu su tanya dia tu nama betul ke nama tipu sebab su macam tak percaya ada jugak orang nama macam su. Lelaki pulak tu. Maunya tak terkejut. Sampai cousin dengan adik su kata dia kembar su yang terpisah sejak lahir sebab nama sama. Kui kui kui


4 comments:

~♥ Mawar ♥~ said...

hahaha.. ada ke pulak kembar terpisah masa kecil.. dah macam cerita korean pulak..

zEri sAfEerA said...

aah la. x sangka plak ade jugak yg name suraizi... :)

Belleza~ said...

mawar

hahaha tu laa..kalau betul baru best nak wat korean drama

Belleza~ said...

zeri safeera

tu la. memang mula2 tak sangka smpai ingat die tipu. hahah