I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, February 13, 2011

kursus pra-perkahwinan part one


assalamualaikum

hari tu su dah kata kan su ada program hari ni [12hb] dengan esok [13hb]. jadi programnya adalah seperti berikut..jeng..jeng..jeng..[dah takde jeng3 lagi dah.tajuk kat atas tu terang-terang dah bagitau kat orang program apa hee]

-klik gambar so tak payah tambah power spec-

sambungannya..

hahaha macam-macam reaksi.....yang tak boleh blah cath boleh tanya macam tu. ada ke pegi kursus belajar macam mana nak mengandung. hehehehe. sabar je la. 

sebenarnya su memang tak berapa sihat, dari semalam lagi hidung dah sokseksoksek. bukan sebab pegi kursus tu jadi demam ya. lepas tu balik petang tadi hujan bukan main lebat. tu yang sampai bilik nisah je kepala dah rasa berat. telan panadol terus tido tak sedar diri sampai maghrib nisah kejut bangun solat.

tiba-tiba macam tak sangka...su dah ambik kursus pra-perkahwinan laa..macam tak caya! hahaha

dewan kursus [DAM]

perempuan yang ramai. laki-laki nyorok kat atas

buku kat atas ni kitorang dapat free tau..tak rugi la pergi sekarang, bayar murah siap dapat free buku lagi tu

memang kebanyakan universiti pun ada anjurkan kursus ni. so masa tengah belajar ni la peluangnya. yang penting murah. ilmu pun dapat. best pun best. ececece

untuk hari pertama je dah gelak guling guling sampai nangis nangis sakit-sakit perut dibuatnya. ustaz-ustaz yang bagi ceramah tu punya lawak jenaka boleh buat orang penat...penat gelak. heheh. 

tapi hari kedua tak tau lagi macam mana. 

yang penting, dah tahu prosedurnya. ekekeke. 

tak. tak. yang penting dah boleh dapat sijil. lepas ni boleh terus buat hiv test je. hahaaha cakap macam dah ada tarikh nikah je suraiza ni

sebenarnya su nak cerita pasal perkara yang berlaku beberapa hari sebelum su decide nak pergi kursus ni. tapi nanti la..tunggu part two pulak ya

baru lepas telan ubat selesema. tido dulu. nite!

0 comments: