I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, March 9, 2011

dari kak su dah jadi auntie su pulak! hahaha

assalamualaikum

wah wah wah
punya la lama tunggu nak dapat status auntie ni
hahaha

su baru dapat tau tadi ex-roommate su, nisha..dah selamat melahirkan seorang baby yang sangat comel sangat geram sungguh su tengok nak pergi kiss kiss je baby tu rasanya..

boleh klik link kat bawah 

baby girl ye kawan-kawan..
siapa nak tengok angkat dua-dua belah tangan korang. kalau rasa tak cukup boleh mintak tolong dua-dua kaki sekali hahaha

ini la dia
jeng..jeng..jeng


comel sangat ni
auntie su shaayanggg baby sangat [belum ada nama, panggil baby je dulu heheh] 

wah.wah.wah.
kawan kawan dah ada baby ni.
ish seronok betul.
hahaha.

p/s-congrats sha! su tumpang gembira ^^, tak lama lagi erin pulak  


3 comments:

Misz Nuriz said...

wah tahniah..
jadi auntie yg baek yea cik sue.. :)

Belleza~ said...

ehehehe..
auntie su sntiasa baek.haha

Cik Feeyza said...

salam..
comelnyerrr...
alhmdulillah....tahniah...!
staff kat ofis noly ni pn bru je dpt beby semalam....alhmdllh beby n isterinya selamat.....beby gurl jugax.......