I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, March 23, 2011

kisah kasut tumit tinggi..atau dengan lebih tepat, kasut tumit tajam heheh


BreezeBlackAngelSpikeHighHeels
ini.nama.dia.
lagi panjang dari nama siti suraiza shaari.ok takde kaitan.
sumber google.takkan su punya kut.heheheh
tunggu keje nanti lah nak beli pun.
kalau beli sekarang tah bila la nak pakai.
mau patah tumit tu turun naik tangga.
tapi sumpah cantik sangat lah kasut nih!

assalamualaikum
malam dinner hari tu kitorang pergi dectar dengan shima sebab bf dia bawak kereta. so dah alang-alang duduk kolej sama dan blok pun dah sama kitorang pun tumpang la sekaki dua kaki. hehehe. tapi tapi...keesokan harinya, bf si shima ni tetiba post dekat fb...

klik klik lah nak bagi mata korang tak rabun..nanti rabun karang su jugak yang dipersalahkan hahaaha
[klik untuk tumbesaran besar-besaran]


don't get it?
 .......tak faham lagi? 
hmm...jawapannya ada di sini...

jeng..jeng..jeng..


hehehe. sekian.
cukup lah untuk jadi kenangan dinner tahun akhir kami di UKM terchenta nih ^^,
hahaha


3 comments:

beLLa said...

agak pnjg nak bce semua, slmt ade part nak difocuskan tuh. haha! lawak tol. sampai bley tembus ek. ;p

Nida said...

Seronok tengok orang pakai high heel ni.. tapi bila Kak Nida pakai jalan pun dah macam orang pendek kaki sebelah..hahaha, dalam ertikata lain "Aku tak pandai nak pakai high heel ni"

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

gile mantap korang..sampai boleh tembus....hahahahhaha