I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, April 18, 2011

dua sudah.


assalamualaikum

alhamdulillah. dua sudah. tinggal lagi satu paper. tadi jawab exam bukan main semangat lagi tahu. sebab buat pertama kalinya pergi exam kat ukm ni satu family anta sampai ke dewan exam. hehehe. sepanjang tiga tahun belajar, ni la pertama kali. biasa pergi sorang-sorang naik bas ke jalan kaki ke. dah nak habis belajar ni la baru nak dapat semangat jawab exam berkobar-kobar. pelis la hahaha. lagi satu, paper tadi tak payah jawab essay. buat pertama kali paper law tak payah karang essay u'√≥ls heheheh

ha masalah rumah dan masalah transport untuk praktikal nanti dah setel. yahoOoo!!! tinggal tesis aje la nak kena fokus after paper khamis ni. 

okeyh.

c u later everybody

p/s-menyelitkan gambar dinner. ckit ckit je pun ^^,



 pinjam beg orang semata-mata nak pose.hee

55 tu nombor bertuah.hahaha.tak pernah2 kena time cabutan bertuah.tetiba time no 55 ni dapat pulak.hahaha.yes yes makin jatuh hati dengan nombor 5! 

0 comments: