I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, April 29, 2011

Penghargaan untuk semua.Saya sudah selesai menjadi pelajar tahun akhir Program Strategi dan Hubungan Antarabangsa UKM



Assalamualaikum

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.


Tesis sudah jilid. 
Dah selamat dihantar ke office pusat pagi tadi. 
Alhamdulillah. 

Proses yang banyak mengeluarkan air mata. 
Proses yang sangat-sangat menuntut kesabaran. 
Proses yang selalu merunsingkan fikiran.

Ya Allah..terima kasih untuk setiap perkara yang dipermudahkan..
Mak..terima kasih untuk setiap kata semangat
Abah..terima kasih untuk setiap ringgit dan rasa selamat
Kaklong dan Ira..terima kasih untuk jadi kakak dan adik yang tak pernah penat

My supervisor..Prof Madya Dr Zarina, terima kasih untuk setiap kelapangan masa, bimbingan, nasihat, tunjuk ajar dan didikan

Pensyarah..Dr Kuik yang bertanya khabar tesis

Rakan-rakan se-program-strategi-dan-hubungan-antarabangsa..terima kasih untuk setiap perkongsian

Roommate..miza..terima kasih untuk gaya ukm

Ika..terima kasih untuk suggest journals and articles pasal Iran nuclear program

Nisah..terima kasih bagi pinjam buku-buku-buku pasal U.S.

Azizah..yang sama-sama mengalirkan air mata..terima kasih untuk tumpangan dan teh ais

Kawan azizah..terima kasih menjadi driver, juga untuk nasi ayam dan muffin

Raudhah..terima kasih berkongsi kedai jilid

Ainaa amira..terima kasih juga men-suggest kedai jilid

Anis ezzah..yang pernah bertanya kabar tesis dan juga untuk ini..

Farok..thanks untuk ‘good luck’ dalam ym

Shahir..thanks sebab men-suggest supaya meng-attach tesis terus ke e-mail sendiri.supaya tak menangis di kemudian hari kalau lappy dan pendrive mendapat penyakit virus [e-mail tempat simpanan paling selamat]

My business partners,kak de dan kak demak..terima kasih untuk setiap ruang

Aunty kedai jilid..thank you so much for editing my thesis [mengikut gaya ukm yang sangat men-stress-kan jiwa raga]

Dan untuk semua…yang terlibat…sama ada secara langsung mahupun tidak…maaf jika tiada nama anda di sini..berbanyak-banyak terima kasih (^^,) hanya Allah yang boleh membalas

abaikan mata panda hahaha





29/4 - angkut barang bawak balik rumah [ampang]
30/4 - balik pahang dengan kak long n her bf 
[jumpa wan dgn atok + pergi kenduri kawen, mak n abah pergi uitm johor ambik ira beserta barang2nya]
1/5 - angkut barang ke ktho
2/5 - pergi tengok tempat LI
3/5 - start LI
5/5 - insyaAllah genap 22 tahun usia penulis blog ini (^^,)



6 comments:

HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...

ha xlama dah tu birthday yer..hehe

cikha said...

slmt tempuhi dunia baru sue..pasni apa plan?keje ke smbg blaja lg?

nis said...

suuuuuuuuu tahniah!!su su nis nk anta poskad kat sue.nak antar kat alamat mne ya?

Belleza~ said...

honeybunny

hehe :)

Belleza~ said...

cikha

thanks!!!
pasni keje dulu lah kut.
kalau ada rezeki,insyaAllah sambung balik :)

Belleza~ said...

nisssss :)

thanks nis!
nak anta poskad ke?
anta kat alamat ampang lah ye.
nis de simpan lagi tak??