I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Saturday, April 16, 2011

terasa jiwa terseksa


assalamualaikum

oh macam ni la rasanya jadi student tahun akhir ya. dengan examnya, tesisnya, parktikalnya, rumah sewanya...adoi...ingatkan senang nak cari rumah...pening dengan macam-macam. tak boleh nak fokus study langsung.. oh ya, dan saya baru tahu macam mana susahnya nak cari rumah sewa untuk dua bulan. ya dua bulan bersamaan dengan lapan minggu sahaja ya. kepada semua pihak yang menolong secara langsung mahupun tidak langsung, mekaseh banyak banyak banyak. saya masih belum jumpa yang berkenan di hati dan di kalbu serta di poket dan di dompet. hahaha. praktikal tak dapat gaji so nak kena cari tempat yang hanya guna wang seminima yang mungkin. ada ke? heheheheh. dan dah dapat duduk kolej, tapi masalah transport lah pulak. hm...

eh eh malam ni ada dinner laaa.............oh tesis! oh exam! kita jumpa after dinner ya. ekekeke


    

0 comments: