I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, May 16, 2011

16 Mei~

assalamualaikum

selamat hari guru buat semua cikgu-cikgu tersayang. semoga kalian dikurniakan kesihatan yang baik, murah rezeki dan diberkati Allah SWT selalu. termasuk mak dan abah yang mendidik kak ngah sampai lah kak ngah jadi kak ngah yang sekarang ni. mak dengan abah pun cikgu saya jugak (^^,)

antara cikgu sekolah rendah dan menengah yang dah reply wish dekat fb. biasanya su wish by fon tapi sebab kredit pun ala segan mati tak mahu, kita ber-fb je la ye. kekekeke
oh ya, untuk kawan-kawan yang bakal bergelar 'cikgu', selamat hari guru jugak ya...zakiah, nurul, amalina, sihah, emma, zalina, shima dan lain-lain. ramai sangat tak ingat dah siapa lagi yang bakal bergelar guru. heheh.
selamat hari cikgu jugak untuk eteh, abang long dan kak long naim 


0 comments: