I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, May 11, 2011

mukadimah dulu boleh kan?


assalamualaikum wbt

hai semua. eceh bajet ramai yang baca la ni. HAHAHA. su tak sempat update beberapa hari ni sebab agak sebuk dan agak stress dan agak penat jugak. sebenarnya ada cerita misteri nak cerita. tapi nanti dulu lah sampai su rasa su betul betul ok dan selesa nak cerita pasal tu. mungkin ramai yang dah kena. tapi tak sangka sangat su boleh terkena jugak dekat sini. maybe sebab tempat baru kut [su duduk kolej lain sekarang]. ha ada jugak story pasal su punya presentation semalam. yaAllah scary sungguh. pertama kali buat pembentangan depan boss and semua staff kat situ. tak pernah terfikir pun masa intern kena buat presentation. 

ok..nanti su sambung. ngantuk!



3 comments:

uNcL3 said...

hoho...cecite cecite~
scary~

Belleza~ said...

nanti kak ngah cecite ye.
time dh rasa selamat yg betul2 selamat okeyh.

Anonymous said...

When will you post again ? Been looking forward to this !