I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, May 6, 2011

Senarai 5-5-11

assalamualaikum

entry ni semata-mata nak men-terima-kasih-kan mereka mereka yang wish birthday su semalam. terima kasih! thank you! muchas gracias!

mak call and message,
sms mak berbunyi begini [eceh macam ayat novel lah pulak] - "assalamualaikum.selamat hari jadi.mak doakan angah dipanjangkan umur,murah rezeki.lepas ni dapat kerja yang baik.dan dapat ___ yang baik dan soleh.amin..." [sweet je mak kita wish birthday kan.siap mintak menantu soleh.heee]

dan macam biasa la.....abah, kak long dan bf-nya, ira and mak usu mesti lah wajib wish pada hari kejadian.haha

ika, orang pertama yang bagi hadiah birthday tahun ni.

cousin - noli, tiara, teha, deera, qilah, shatima, shahrizuan [via sms n fb]

antara yang terawal...ainaa, jo, raudah, palie, huda, amir

tak lupa jugak yang dekat fb. tak menang tangan dibuatnya [ceh ceh bajet artis hahahaa] beratus-ratus yang comment. semuanya su cuba reply and like all the greetings. tapi tak semua ada dekat sini tau. sorry kalau ada wish yang su tak letak kat sini. banyak sangat sampai tak termampu nak printscreen semuanya. heeee. mekaseh banyak banyak 

dapat diperhatikan ada lagi perkataan 'kawen' di situ haha









ada suraizi wish birthday suraiza la heheh





sila beri perhatian...sweet friend ok! jangan jeles hahaha


lagi sorang menyebut perkataan 'kawen' heheh






amin...
su suka sangat birthday wish yg ni.


 ucapan-ucapan yang terbaik! =))
thanks zakiah! hensem tu penting. eh tak tak. gurau je! hahahaaha
mahu yg soleh supaya anak2 nnt jadi soleh dan solehah juga *blushing* 

 cikgu pun cakap benda yang sama?? cepat bertemu jodoh?? heee

 memang takkan lupa sampai bila-bila kenangan dengan izan ni. kena kejar dengan monyet. kena pegang dengan monyet. kena gigit dengan monyet...semua masa su duduk sebilik dengan dia. lepas tu selalu bawak su naik motor. pergi pasar malam la. pergi mandi kat keris mas masa ibu zain takde air. pas tu hantar su exam masa tu exam jauh dekat ktams, malam2 pulak tu. pergi ktm pun naik motor sebab nak pergi bukak puasa dekat mid. thanks izan

 leya harun was my classmate and suhaila, my ex-roommate @UiTM

 mieza ni roommate su yang terakhir masa su duduk ibu zain

 kat sini korang boleh tahu su praktikal dekat mana
belum pernah bagitahu lagi kan...
haaa su praktikal kat situ la :)

[abaikan languages tu.saja ja.heheh] 
thanks nis! :)

 hah yang ini bermula daripada rentetan sms-sms yang beliau hantar,
"tu la nombor aku tak pernah save kan.haha.ce teka.ce teka"
[lepas su tanya siapa ni]
"mesti unexpected siapakah diriku ni"
"wah bila la aku tukar jantina ni"
[sebab su ingat kawan su, nurul. nombor macam nak dekat sama je haha]








oh ya, ada lagi sorang..thanks asmazakirah!


thank you everyone!
may Allah bless



0 comments: