I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, June 6, 2011

Intern Fasa Kedua


Assalamualaikum

Baru perasan, rupanya kan su takde tulis entry lagi pasal intern kat BKD ni. Pasal maritime hari tu bukan main banyak lagi story-mory-nya. Hahahha. Dah nak masuk minggu kedua pun su kat bahagian dasar ni. Kat sini macam lagi banyak kerja. Jadik, tu yang tak sempat nak update blog, ececece [konon konon la hahaha]

Hari tu aras 2 sekarang dah turun level G. Kalau nak cakap pasal kerja, memang sama je macam apa yang dah belajar dulu. Kena buat ulangkaji balik lah pasal dasar-dasar keselamatan negara ni. Tapi banyak la kerjanya. Siap bawak balik lagi tuh. Ingatkan dah kerja ni tak de homework homework lagi dah. Hee.. Ada lagi rupanya

 gambar diambil dari dalam toilet..haaa tengok, pemandangan dalam tandas pun cantik ok

 ni pun sama jugak. sebab tu la kitorang suka keluar masuk tandas tu. hahahah

 gambar diambil sebelum kitorang bertukar ke aras bawah

 ni meja ika. su tumpang sekaki dua kaki sebab meja su tak ada telefon dan komputer ber-internet hahaha

 jOm masuk U balik. banyak benda nak kena study and revise balik nih. esok ada brainstorming bersama dengan inche' supervisor

 sebab duduk dekat pintu, selalu jadi kaunter pertanyaan. heheheh

from LONDON with LOVE..haha. thanks Kak Liza. pergi London ingat jugak kat kami berdua nih ha :)

p/s- result dah keluar. dah boleh check guna SMS. tapi apakan daya tak dapat nak tengok sebab tetiba ada hutang pelajar pulak dah. hish selama ni tak nak masuk hutang tuh. time result keluar ni la dia sebok nak ada. dah tak dapat nak check result. bila tah nak pergi bayar kalau weekdays tak pernah nak free........... [budak praktikal tak boleh mintak cuti laaa]


0 comments: