I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, June 7, 2011

Interview by Majalah Redaksi UKM @Taman Botani Putrajaya


Assalamualaikum

Hari tu su ada cakap pasal interview majalah ukm kan. Dalam confirm tak confirm tu, finally su pergi jugak hehehe. Dah kata nak buat benda luar alam sangat kan.. Ni kira luar alam lah ni. First time kena interview sekali dengan fotoshoot bagai. Hish tak pernah tercapai dek akal ku la hahahaha

Sesi Temubual Bersama Blogger
4 Jun 2011. Sabtu. 11 am
Taman Botani, Putrajaya
Konsep Santai & Style

 photo credit- fathin khamamah
selaku wartawan a.k.a krew Sidang Redaksi Majalah UKM Edisi ke-34
boleh terus ke entry ni jugak ya ~meet da bloggers=)~

photo credit- Akmal and Solleh & shaofie blog ini, bukan lagi suatu privasi
atau boleh juga ke entry beliau yang ini  
Aku Bukan Top Blogger.


dan juga blogger blogger lain yang di-interview
Fatin Liyana
 faiz tapit blog aku bukan blog bapak kau
sherahxoxo

so bila dah dicampur tolak darab bahagi,
ada 5 blogger kesemuanya. heheheh
termasuklah blogshop su > GOJESGIRLCOLLECTION
tapi su rasa su banyak cakap pasal blog yang ini je. HAHAHA 
sorry.. (^^,)

terima kasih kepada semua yang terlibat terutama sekali  
shafiq permulaansebuahakhiran.blogspot.com
yang invite su sejak lama dulu.haha.lama dah.masa 1st sem final year kalau tak silap.
tak lupa jugak, fathin sebab rajin calling and sms su. hee

photo credit- my beloved sis, ira

0 comments: