I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, June 20, 2011

Interview-Utusan Melayu Isnin 20/06/11

assalamualaikum

i cakap pasal poligami u!
diri sendiri pun macam tak percaya. . . . .HAHAHAH

print screen from website utusan

yang kat depan ni pulak gambar masa pergi sungai tekala haha

meja ofis memang sengaja sepah sepah [dah macam kedai kopi.abaikan sudu plastik cawan kertas etc]

okeyh yang ni su dapat dari adik
dia siap MMS lagi tu bila su kata su tak jumpa suratkhabar lagi hari ni hahahaha
pinjam gambar masa interview kat taman botani hari tu with crew majalah ukm
su pinjam gambar ni. takpe kan u'óls (^^,)

2 comments:

Misz Nuriz said...

amboi, femesnya kwn maya sy ni..hehe..
tumpang bangga gak la cik sue..

Belleza~ said...

heee
tak femes pun
tak ramai org baca akhbar jawi sbb tak ramai dh yg tahu baca skrg ni haha