I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, June 13, 2011

Kesinambungan Dari Entry Interview @Taman Botani [Part II]

assalamualaikum

hari tu sementara menunggu krew sidang redaksi majalah ukm datang, sempat lah kitorang ambik berpuluh-puluh-puluh keping gambar. HAHAHA. dah janji pukul 11 kan. kami memang punctual belaka. diorang berkali-kali say sorry sebab terlambat. tapi tak kesah pun sebab masa tengah menunggu tu la sempat kitorang mem-posing-kan diri memasing. bajet model la sangat. tak fotogĂ©nik langsung pun. KAHKAHKAH

 daddy's little girls. from left: ira (adik) kak long and su 
[dan untuk pengetahuan semua,su memang lagi tinggi dari kak long.MEMANG.HAHAHA]

 kakak saya rendah sikit.MEMANG.tapi SIKIT JE LA.heheh

 adik saya suka ambik gambar peluk pokok.MEMANG.kalau ada tiang pun dia peluk agaknya.HAHAHA

 @taman botani waktu matahari tegak atas kepala

  hari tu ada majlis kawen dekat sini

nanti sok sok kalau kawen nak buat tengah tengah tasek ni la pulak hee


sekian sahaja. . . . .
nanti su upload lagi gambar masa interview hari tu. 
baru dapat dari fathin. 
kalau nak tahu su tengah cakap pasal apa ni

0 comments: