I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, June 30, 2011

last day at UKM with ika. aura sedih pulak tetiba :(

assalamualaikum

tadi su dengan ika pergi library [ptsl la mana lagi kan]
nak pulang buku yang banyak banyak banyak tu sebab kitorang nak balik dah petang ni


tapi. . . . .boleh pulak system down [server down pun boleh]
nak pulang kat kaunter pun tak dapat sebab semua sistem ada masalah


so sementara tengah pening pening duk fikir macam mana nak pulang buku, tiba-tiba datang la dua orang minah arab ni. mula-mula ingatkan dia mintak tolong kitorang ambikkan gambar dia dengan kawan dia, rupanya dia nak ambik gambar ngan kitorang berdua nih. . . . .haih maklum lah. . . . .kami kan retis [artis] HAHAHHAHAHAHA


siap suruh su pegang tesis dia lagi tuh
tak boleh blah betul heheheh

siap mintak ika peluk bahu dia lagi tuh
konon dah kawan lama la
lagi tak boleh blah BETUL kahkahkah

tiba-tiba kan. . . . .dapat idea nak pulang buku tu macam mana
dah la banyak, kalau su bawak balik rumah minggu depan datang hantar pun tak mampu nak bawak sorang-sorang

so. . . . . ika pun sms la encik beliau mintak dia tolong pulangkan sebab buku yang beliau pinjam pun ada.
eh eh tup tup ajak kitorang lunch pulak [beliau belanja okeyh.murah rezeki.heheh]

sekian . . . . .
e eh takde pulak aura sedih kan hahahah

4 comments:

Nida said...

alahaiiii... dapat ku bayangkan perasaanmu... apabila masanya tiba pastu Sue akan merindui saat2 bergelar siswazah di UKM

Misz Nuriz said...

haha..tu la..t'cari2 jgk, part mana yg sedeynye.. x de pun.. hehe

Belleza~ said...

kak nida:

huwaaa!
betul. . . . .
rasa macam sayu je nak meninggalkan ukm terchenta. huuuu :(

Belleza~ said...

misz nuriz:

sebenarnya sedih
tapi tak tahu pulak nak buat ayat sedih macam mana. heheh