I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, June 23, 2011

minggu akhir LI~

pagi isnin.20jun.7.30am






















gambar 22jun.


dah sampai minggu-minggu akhir praktikal.so buku log 
[selalu su cakap report card] nak kena dipenuhkan apa yang patut

pagi khamis.23jun.7.33am.






















sekian. . . . .
ni je dulu buat masa sekarang

errr nak pergi berperang dengan NYAMUK! 

10 comments:

amal said...

wahh , best nyer practical kat sini. area putrajaya kann ni ?

engadkan tadi kt istana kehakiman :)

Belleza~ said...

yep! kat putrajaya :)

plce of justice tak secantik bgunan ni. heheh

Misz Nuriz said...

amboi cik sue,
praktikal kat putrajaya tak bagitaw sepatah pun yea..
hehe..nie la rahsia tu kot..hihi..
p/s : ofis sy kat sebelah ofis awak tu...hik3... :)

amal said...

hehe , bangunan mn ni kak ? :)

Belleza~ said...

tiewa: yeke?? hahaha. tiewa keje kat mana? orang ada cakap la praktikal kat sini dlm entry lepas2.heheh

Belleza~ said...

amal: ni bangunan perdana putra, JPM

cik_sue said...

wow!nice place... ;)

Misz Nuriz said...

ye ke???maybe tak terperasan or tak terbaca kot..hehe..
sori yea cik sue..
kita keje kat dlm bangunan JPM.. bangunan sebelah ofis awk tu..hu2..

Belleza~ said...

cik sue: very nice place :)

Belleza~ said...

tiewa: bangunan depan tu ke? parcel b?