I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, June 14, 2011

weekend saya penuh dengan kerja berfaedah je sekarang

assalamualaikum

sabtu lepas su pergi cuci-cuci mata bersiar-siar menghirup udara yang tak segar langsung di area KL nih dan berjalan-jalan serta menghabiskan uwang bertemankan adik su. HAHAHA. 
tak la. sebenarnya pergi meng-restock shawl sambil sambil membuang tension yang tak berapa nak tension sangat pun sebenarnya. hadoi belit belit dah ayat kau ni suraiza oi 

tak apa lah. asalkan kalian kalian yang membaca faham. kalau tak faham jugak, abaikan.

saja nak menggedik-mengupload-pic-sendiri-kat-blog-sendiri
kau orang tak kesah kan?
ini blog aku, bukan blog bapak kau la huahuahua [credit: faiz tapit]







..sekian.memang tak ada description.. 

7 comments:

.rENEx. said...

suuuuu...shawl kita sama...heheh..

da tukar layout..cantikkkk

Nisa' said...

Part ice cream tu yang jealous.

Benrauf said...

Alhamdulillah lah weekend penuh dgn benda bermanfaat. Ada bukak butik ye?

Belleza~ said...

reen : ha'ah la.tp yg su pakai tu pin jam adik punya. su punya kaler merah heheh

Belleza~ said...

reen : ha ah baru tukar layout. boring dh layout lama tu. hee caktik ke. mekaseh!

Belleza~ said...

nisa': heheheh. part ice cream tu yg geram ek

Belleza~ said...

benrauf: alhamdulillah.

oh belum bukak butik lagi. cita2 memang ke arah tu. insyaAllah. doa2kan lah ya :)