I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, July 10, 2011

Cerita LI tak habis lagi

Assalamualaikum

Dah lama su nak update cerita pasal hari last masa LI hari tu
Tapi tak pernahnya sempat

Sebab lepas jumaat terakhir praktikal hari tu je, terus ada kerja kena buat

Nak update story panjang panjang pun takde masa

Ni sekarang nak cerita pun dah tak ingat dah
HAHAHAH

Gambar je yang ada dua tiga keping [dua tiga BELAS keping mungkin heheh]

kami masa last day LI
hari yang sama tapi tandas berbeza haha

lawatan

Dekat blok timur ya. Memang kalau ikutkan hati nak ambik gambar semua yang nampak dek mata sampai habes bateri camera [tapi ika la bukan su hahaha]

Ni la ika. Siapa nak mintak sign. . .hehe

Kan dah kata semua benda pun kalau boleh nak-di-snap-kan [ha yang ni kerja su bukan ika hahah]

Pagi hari terakhir praktikal

Depan kolej. . .

Suasana pagi masa kat ktho - tengah tunggu ainaa

Report card. . .bukan time sekolah je ada ya




Borang penilaian oleh penyelia organisasi. . .nak kena hantar kat Dr Zarina

Ha yang ni pulak report yang setebal 40++ mukasurat dia. Kalah satu bab tesis

Su dengan ika yang punya. Dah siap tape tinggal nak hantar kat kak liza je dah ni

Bekal untuk hidup beberapa hari lagi dekat kolej

Barang barang su dengan ika yang dah sedia diangkut dari tingkat bawah - tengah tunggu abah



Sekian . . . Habis dah cerita LI. . . . .
Nantikan cerita pasal FGM pulak ya :)

9 comments:

Fikri said...

Tak aci.. kami xabis g LI. Aaarghh!!

Fikri said...

Tak aci.. kami xabis g LI. Aaarghh!!

Belleza~ said...

fikri :

alaa best pe tak habes lagi...nanti dah habes boring tak wat pe..kalau dah dapat kerja takpe la..

yuyueyuliana said...

wah, nant dah blh mintak keje eh ?

Misz Nuriz said...

wah sakan snap pic..hehe
tahniah sue da abis li..
semoga brjaya di peringkat seterusnya yea.. :)

deqlis said...

bekal tuk hidup beberapa hari tu macamm sama jer...:-)

salam kenai..ya..

mintak tolong vote picture saya


1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. Then gi
http://apps.facebook.com/mywranglerway/

kat "search photo" type "Ellismelia Mohamad" then kuar gambo saya pakai baju biru...then LIKE yer..

klu leh guna gak ID mak/ayah/adik beradik/kawan dan tlg vote byk2x..thanks u..

atau sertai GA saya di SINI.. Timaceh

Belleza~ said...

yuyueyuliana: hehehe. dah boleh!

Belleza~ said...

Misz Nuriz : yeay! dah habes! thanks dear :)

Belleza~ said...

deqlis : salam kenal juge:)