I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Saturday, July 16, 2011

Forum Generasi Muda Peringkat Kebangsaan 2011 [last day]


Assalamualaikum

Hari terakhir program

-Pembentangan Perbincangan Kumpulan Sasar antara peserta
-Pembentangan Laporan Perbincangan Kumpulan Sasar kepada YB Dato’ Sri Ahmad Shabery bin Cheek (Menteri Belia dan Sukan Malaysia)
-Dialog bersama Menteri Belia dan Sukan
-Majlis Penutup oleh YAB Dato’ Seri Utama Haji Mohamad bin Haji Hasan (Menteri Besar Negeri Sembilan)





















Bukan beg su sorang yang banyak banyak banyak ni ya
Ni beg untuk LIMA orang ni


Ni la program terakhir su dengan kawan kawan ukm [dalam erti kata yang lainnya, program terakhir masa bergelar pelajar degree kat ukm.kut lepas ni sambung kat ukm lagi taktahu lah ya.wallahualam]. Masa nak balik tu macam sedih je rasa. Dan su cakap dekat ika, tetiba macam sedih. Sebab tu la last su dengan ika and kawan kawan yang lain together-gather. Lepas ni kira dah habis yang betul betul habis dah.

Thanks to palie sebab hantar kitorang sampai ktm ukm, hantar and ambik masa kitorang kat MKN. Thanks to haris sebab pinjamkan kereta. Thanks to ainaa untuk gambar gambar masa program, hantar and ambik kitorang masa kat MKN jugak. Thanks to shud and fatimah sebab selalu tanya kabar [since something happened dalam bilik tu heheh] dan bawak pergi dinner masa semua orang lain dah habis LI. Thanks to thirah sebab tolong faks-kan borang program. Thanks to aifat untuk hairclip. Thanks to raudah and jo sebab bersungguh-sungguh ajak tido bilik [risau su tido sorang-sorang]. Thanks to everybody. Ashraf. Charlie. Encik-encik supervisor yang belanja makan minum sepanjang LI. Kakak-kakak staff yang sangat sangat concern-kan kitorang berdua [nampak macam muka kesian sangat ke kitorang neh HEHEH].

Kawan kawan su semua, sorry and thanks for everything okeyh!


0 comments: