I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Saturday, August 27, 2011

doa. harapan untuk masa depan yang indah.


"Kita kalau berdoa tu, mudah je sebenarnya. 
Kalau tak tau doa Arab, lafaz je apa saja yang terlintas di hati. 
Semua tu ilham Allah. Mintak apa saja, nyatakan apa saja. 
Buat macam recite daily journal. 
Apa yang kita dah jalankan, 
apa yang kita sesalkan, 
apa yang kita syukurkan, 
apa yang kita harap diampuni. 
Harapan kita untuk berubah dan mengubah,
harapan kita untuk masa depan yang indah. 
Just simply talk to Him.
Dia sentiasa mendengar sebab Dia Maha Mendengar. 
No matter how you say it.
No matter when and where. No matter what. 
Doa tu wireless. Dan coverage dia masuk satu universe."

 -Versus. Hlovate.  

1 comments:

Anonymous said...

kak ngah, suka sangat kata2 Hlovate ni.. huhu




ainalia