I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, September 9, 2011

Entry Raya

assalamualaikum

sejak raya, susah betul nak dapat mengarang cerita. sebok sangat beraya gamaknya. hehehe. tak la. sebok dengan kerja sementara. tapi kerja sementara tu dah pun berjaya disiapkan. jadi sekarang dah boleh beraya dengan gembira tanpa memikirkan kerja. heheh. 

macam biasa, every year memang akan balik raya kat pahang. raya pertama memang wajib ada kat sana dah. lepas tu balik perak pulak. takdenya nak raya kat sini. apa je yang ada tah. haha. tapi bila dah balik sini, baru la pergi ziarah pakcik makcik tok nenek sedara mara sekitar KL ni. 

nak post jugak la gambar raya sikit. nak banyak banyak kat facebook dah siap upload masa raya kedua lagi. 

kita mulakan dengan gambar puan besar dulu. hehe
ini la mak saya. ada macam anak dia tak

next! the siblings..
my adik, me and kak long

:: best friends forever ::

cousins [girls only. yang lelaki segan. kahkah]. cucu-cucu atok dan wan

rumah pakcik @ bandar jerantut



sekian sahaja gambar raya untuk entry yang ini. jumpa nanti

p/s - dah dua hari puasa. jom puasa sekali esok nak? ^^

4 comments:

GaD!s_ BuNg@ said...

salam..su,, skali lg selamat ari raya..maap la raya kali ni nurul x bekesmpatan nk pi raye umah atok su..next time ade mase kite ketemu ekk.take care..nurul bru nk stat posenam isnin ni..hehe..jum!!!

Misz Nuriz said...

lama tak singgah blog sue..
muka seiras je sume... :)

Belleza~ said...

nurul

wa'mslm
take care too syg!

Belleza~ said...

misz nuriz

hehehe
muka kami fotostat org kata :)