I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, September 13, 2011

menu berbuka hari ni adalah.....

assalamualaikum

hari ni dah masuk hari kelima kitorang [family su] berpuasa dalam bulan syawal ni. ha su masak simple simple je hari ni. pendek kata, bukak peti ais apa yang ada tu je la campak campak dalam kuali. hehe 

ini dia. . . . .ayam masak sambal aka sambal ayam hahaha
eh eh baru perasan ayamnya tak nampak lah diselimuti oleh sambal heheh

ha ini pulak sayur brokoli campur dengan carrot and cendawan butang goreng dengan sos tiram. ini resepi su buat suka hati su je. sebab ni je yang ada dalam peti ais. su campak campak je laa. haha

ok. selamat berbuka kepada yang berpuasa hari ni.


4 comments:

GaD!s_ BuNg@ said...

amboi2...pandai masak skang...bule kawen dah ni..bile la bule mkn masakan su ni kan..huhu

Belleza~ said...

hahaha mana ada. tak pandai pun. ni kadang terlebih garam terkurang gula jugak ni. hakhak. meh la dtg umah cik nurul :)

Nida said...

waduh-waduh.. perutku terus berkerocong melihat gamabr-gambar itu semua

Belleza~ said...

kak nida

nak ke kak, meh ler dtg umah :)