I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, September 18, 2011

a week before graduation day. my big day

assalamualaikum

semalam, 17hb pergi ambik jubah konvo
setelah tiga kali tukar, akhirnya kali yang keempat berjaya dapat yang betul betul ok

tu pun yang kali keempat bukan su yang pergi tukar 
cik eyra yang tolong tukarkan untuk su. hehehe. mekaseh eyra ^_^

dah tiga kali tukar tak dapat yang ok and cantik 
and cun melecun. haha

mula mula besar sangat. sampai tak nampak tangan. macam apa yang dikatakan oleh eyra, zura dgn lagi sorang kawan yang ada dengan su semalam, memang 1st jubah yang su dapat tu besar. sungguh. ianya memang BESAR 

lepas tu kali kedua dapat size S. tapi masalahnya PENDEK. atas lutut. dorang cakap tak lawa. haha

ok. tukar lagi. dia yang bagi and cakap cuba yang ni. and dia bagi size S jugak tapi macam tadi, PENDEK. time tu jugak terlintas, apa tinggi sangat ke su ni. mula la nak perasan bajet model yang kurus kering and tinggi jalan melayang tu KAHKAHKAH

kali keempat, memang dah takut nak pegi tukar lagi karang tak pasal pasal kena sound pulak bape kali nak tukar tah. haha. last last cik eyra gadis and kawan lagi sorang tu yang tolong pergi tukarkan dan kali ni memang yang TERBAIK. haha. TERIMA KASIH korang! agaknya nak kena orang lain amikkan kut baru dapat yang cantik, comel, labuh, cun melecun tak? heheh

dan. . . . .
inilah dia jubah konvo saya 
[wah excited bukan main. baju konvo takde lagi]

taraaaa!

kat brand tu tulis XL 
[agaknya kan, size xl baru kecik and labuh kut haha boleh pulak macam tu kan]

 cenderamata yang dapat sekali dengan beg masa register semalam before ambik jubah

 dan ini isi dalam dia. 
sehelai pashmina yang ada logo UKM ya eberibodi. 
patutla perempuan je dapat kotak tu

kad jemputan aka pas masuk untuk parents
sidang 4. petang 25hb. ahad.
jemput la datang konvo su nanti kalau sudi. hihihi

cuba. try. test. 
before and after. eceh

selamat berhari ahad!

4 comments:

fiqah said...

tahniah..cntiklah pkai dgn tudung biru tu :)

Belleza~ said...

yeke..cantik ey..hikhikhik
tu la ingat nak pakai biru, tapi entah bila nak cari baju. mungkin pakai baju lama sahaja kut. tp mak suruh cari baju baru. haish *_*

Eyra Gadis said...

hehehe. lawak je bila teringat balik. pakai asyik tak kena je. last2 dapat jugak yg okay kan. TAHNIAH SU! selamat bergraduasi. :)

Misz Nuriz said...

wah..
mesti tak sabar kan cik sue..
ari ahad ni ke???
sepupu pun ada sorang yang konvo ahad ni..UKM jugak..
Sekali la tu kot..hihi