I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Saturday, October 1, 2011

Graduation Day [Part 4] : Interview and Majalah UKM

assalamualaikum readers

wah dah 1 Oktober!

siapa ingat lagi interview su untuk majalah ukm hari tu?
ok takpe. tahu korang tak ingat.
banyak lagi benda lain nak kena ingat kan. haha

seperti yang dijanjikan oleh krew sidang redaksi, majalah tu kitorang akan dapat masa hari konvokesyen.
so, yes i got it on my convocation day.
dah letak siap atas setiap kerusi yang ada dalam dectar tu
apa lagi, terus bukak cari muka sendiri HAHA

terdengar suara suara berbunyi, "eh su la!"
dan juga, "su mesti tak sabar nak baca" 
heheh

ok la. beberapa hari sebelum konvo su ada teringat pasal majalah dan jugak interview tu
tapi masa hari konvo, memang tak ingat dah
nervous punya pasal. HAHA
dapat majalah tu pun, bukak kejap then letak bawah kerusi.
siap sedia nak naik stage. cewah

majalah yang di sebelah kiri 
sebenarnya kami semua wonder why gambar jubah konvo fpend yang dijadikan cover. 
kenapa tidak jubah konvo fssk. HAHAHA

cover page pulak gambar baju student lelaki yang pakai masa MMP
hmm kenapa bukan baju student perempuan, kurung biru. heeee

ruangan yang di tengah tengah majalah

Dunia Blog: Suatu Medium Ekspresi Diri

. . . us . . .

my mom asked, kenapa blogger sampai 7 bukan 5 orang je ke hari tu. hahaha
actually, yang 2 orang berdiri kedua dan ketiga dari kiri tu la reporternya yang interview hari tu.
saja join. sebab dorang pun blogger juga. just like us! *wink*


p/s-this is my first entry for this month ^___^


2 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

ohh...dah baca interview tu...bestnye dapat masuk majalah UKM..hehe

Belleza~ said...

fifieyqa

hehehe
mekaseh. sudi jugak baca ya