I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, October 13, 2011

spaghetti carbonara

assalamualaikum

segmen dapur kembali lagi
eceh dah macam tv lah pulak blog ni ya
sudah seminggu lebih su simpan entry ni dalam draft, tak di-publish
belum berjumpa masa yang sesuai
maklumlah quite busy with my new life lately [lain macam jek bunyik hahaha]

okeyh everybody, this is my spaghetti carbonara
dan macam biasa, i like to cook something easy peasy yang boleh campakcampak je bahan bahannya
tak payah yang complicated sangat la. nanti masuk mulut kena kunyah and telan jugak kan. kui3



simple simple pun tumis tumis bawang jugak lah ya
taknak lah yang dalam tin terus kau masuk dalam pinggan
tak cun lah kat tekak tu nanti HAHAHA

sekian sahaja. 
have a nice day readers! may Allah bless 

0 comments: