I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, October 17, 2011

tumblr lagi. dan jugak..eh twitter pulak

assalamualaikum

su dah tukar background tumblr  
sebenarnya su suka yang lama tu flowery sungguh lah kan 
tapi macam tak best sebab gambar kecik 
lepas tu adalah kurang sikit dia punya page element etc. haha

so su cari layout lain and terjumpa lah yang ini.
simple yet adorable kan. *perasan* 


dan tiba tiba su mempunyai account twitter juga! 
hahaha ini memang tiba tiba. 
tak pernah berniat pun mahu membuka acc twitter.

tup tup je ada! 
begini la rupa twitter saya. hahaha


sekian sahaja segmen menggedikkan diri dengan tumblr-tak-sudah-sudah dan twitter-yang-baru-nak-ada-sedangkan-orang-lain-semua-dah-lama-ada. haha. k bye readers! have a nice day and may Allah bless.

2 comments:

FarHa said...

comey!!! tolong r tukar template tumblr sekali hehe~

Belleza~ said...

cikgu farha ada tumblr gak ye. nak followww heee