I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, November 21, 2011

Johor-Melaka-PD

assalamualaikum

last Friday, su pergi karnival kerjaya yang dekat PWTC tu. pergi dengan ainaa and thirah. tapi tak ada gambar lah pulak sebab tak sempat pun nak bergambar. sebok bagi resume and sakit sakit kaki jalan ke belakang PWTC tu. dia tak kata awal awal dekat Dewan Tun Razak 1. yang semua orang pergi lah masuk ikut depan PWTC tu sedangkan job festival tu kat belah belakang sana. kalau tahu memang ikut belakang tu je la. ish ish ish. dah berapa banyak resume yang keluar. doakan su berjaya! heheheh. thanks readers!

sabtu pulak pergi Johor. my sis ada MUET dekat UiTM dia. dari Johor singgah Melaka. lepas tu terus ke Port Dickson. tak plan pun. saja abah cakap dah lama tak tengok pantai. haha

guna camera fon pun cantik je gambar. kan? (masuk bakul angkat sendiri kahkahkah)

kalau dapat camera mahal tak tahu la macam mana jadi tah haha

di waktu petang yang indah eceh

suatu petang yang dah nak senja

ira and kak long

ok this is me heheheh

sekian dahulu. nak pergi tengok bola. haha. entah bila pandai tengok bola. mungkin sejak ber-TWITTER. ramai geng twitter selalu tweet pasal bola lalu ter-ber-jangkit dengan su diorang punya semangat hahahah

thanks for coming readers! may Allah bless you all. assalamualaikum

0 comments: