I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, January 29, 2012

finally . . .

assalamualaikum

quick update!

i've got a job! ala kerja yang su cerita pasal interview dia dalam last update hari tu. tapi tapi tapi . . . su masih belum tahu mahu atau tidak kerja tu walaupun secara unofficially-nya su dah terima. tapi terlalu banyak pros and cons and su perlu fikir sedalam-dalamnya sebelum su terima kerja tu. tapi hari tu dia bagi satu hari je untuk fikir. dah lah su kerja masa tu. memang buat kerja pun macam tak jalan je. su cakap je la su terima. hehe terima je dulu. 

bukan senang nak buat keputusan penting macam ni. mak dengan abah kata tolak je. kak long kata tak payah. me? i don't know. at first, rasa macam ok. tapi fikir fikir balik rasa macam tak ok pulak. oleh itu tunggu apa lagi . . . jom istikharah! ^__^


0 comments: