I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, January 6, 2012

Part-timer! Again...part-timer laaa

assalamualaikum

gambar: bricksz|tumblr

hi hi hi!! [hai hai hai ya maksud dia bukan hihihi cara gelak orang sekarang ya] HAHAHA

yeah finally, i've got a job people! part-timer. eheh. 

macam dapat kerja jadi bos goyang kaki je dari gaya cakap tuh. haha. ye la first time su kerja betul betul ni selalu kerja main main je. takkk . . . su memang tak pernah kerja. after spm ke after asasi ke masa cuti sem ke . . memang tak pernah kerja.

cuba teka dekat mana? eh main teka-teka pulak. bukan. . . bukan dekat area ampang. tapi masih lagi area KL. ye la takkan part time su nak travel jauh jauh pulak kan. heheh

ok sekian sahaja dulu update dari saya. tak boleh nak cerita lagi macam mana first day berlalu. nanti ada orang sama tempat kerja baca belog. haha. nanti su update later okayh! semalam dah start kerja sebenarnya.

Take care people! Have a nice day! May Allah bless :)

p/s-gambar membawa maksud, perjalanan hidup ini masih jauh masih panjang. berliku. perlu sentiasa minta kekuatan dari Allah. ambil yang baik dan buruk sebagai pengajaran dan pengalaman hidup. be positive! :)
   

3 comments:

beLLa said...

Salam cik sue. ada tag GA ntuk awak ;)

http://hoyehhoyeh.blogspot.com/2012/01/mega-ga-blog-nemomimosh.html

Nisa' said...

Aww, akhirnya, jumpa juga one of the UKM bloggers :]

And tahniah buat kamu kerna dapat kerja. It's more than enough.

Belleza~ said...

Wah mencari UKM blogger? hehe
Thanks Nisa' :)