I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, February 17, 2012

Jahit-menjahit.

assalamualaikum

gambar gambar di bawah menceritakan apa yang telah, sedang, dan akan su buat dalam masa terdekat ni. hahaha. mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan . . . . . ^____^ 





untuk pengetahuan, su bukan jahit baju ya. memang dulu ada cakap nak belajar buat baju kurung dengan mak tapi entah macam mana kain yang su beli nak buat baju tu mak su berkenan pulak. maka dah jadi baju beliau dah pun. eheheheh. nanti lah su cari kain lain nak buat belajar jahit baju kurung. 

yang ni su jahit shawl. entah macam mana hari tu timbul idea nak jual customade shawl. biasa pergi cari yang dah siap and jual je kan. sekarang nak try jahit sendiri lah pulak! : )

2 comments:

.rENEx. said...

wah..nak beli la :)

N a d i a said...

Wahhh.. tunjuk sikit hasil jahitan shawl nyee