I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, April 1, 2012

sudah April!

assalamualaikum

sudah April! yeay! hahaha. entah apa yang nak di yeay kan sangat tu pun tak tau la. eh tahu tak last month ada jiran yang berkenduri kendara (jiran selang lima, enam buah rumah) dan khemahnya sampai ke depan rumah (depan rumah su). sebenarnya nak cerita betapa banyaknya khemah dia sampai memenuhi separuh daripada Jalan Watan 4. hehehe

dan hari ni jiran selang empat buah rumah pulak yang berkenduri kendara. tak sempat nak ambik gambar pengantin. terpegun. cantik sangat pengantin. baju warna pink. eh. bukan sebab baju pengantin warna pink dia jadi cantik sampai su terpegun. tapi sebab pengantin memang cantik sangat. hahaha


haa next month akan ada satu lagi kenduri kendara kat Watan 4 ni. rumah siapa pulak ya? ^____^

0 comments: