I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, June 5, 2012

Ira's convocation day

My younger sister's convocation day
16 May 2012






Assalamualaikum. tahu tak setiap kali hantar ira balik uitm, tiap kali tu jugak rasa nak menangis. rasa sayu je. rasa macam dulu dulu. semua kenangan datang depan mata. ira duduk kolej mawar. bila naik bilik dia, uish memang tak tahu nak cakap macam mana perasaan tu. jujurnya, zaman belajar dekat uitm [walaupun setahun je] sangat sangat banyak bagi kenangan manis dekat su. walaupun ada jugak pahitnya. pendek kata macam macam pengalaman lah dekat situ sepanjang satu tahun tu. zaman nak kenal orang. kenal dunia luar. kenal ragam manusia. yang paling buat su rasa rindu sangat zaman belajar dekat situ sebab kawan kawan. kawan yang su takkan jumpa kat tempat lain dah kut. semoga kita semua berjaya dan bahagia dengan hidup masing masing. love and miss u all "the single" [walaupun dah ramai yang tak single dah haha]

0 comments: