I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, June 5, 2012

Ku Yakin Berlaku

Assalamualaikum.

setelah hampir sebulan membawa diri menghilang dari dunia maya [eceh ayat tak boleh blah ni haha] bukak bukak je facebook........wah bukan main ramai lagi kawan kawan fb dah naik pelamin. bukan setakat kawan sekolah, kawan ukm, kawan belog pun ada jugak. senang cerita, penuh gambar pengantin je dekat fb tu selain di belog belog. wah wah wah.

awal bulan Julai ni inshaAllah my cousin pun akan bernikah jugak. cousin yang kecik kecik zaman sekolah dulu selalu kongsi katil and bermain bersama. eheh. cousin su ni muda dua tahun ya dari su. ehem ingin ditekankan di sini bahawa su tidak mengalami sebarang perasaan cemburu yang melampau ya pada saat ini. eh ada la sikit. sikit JE hahaha

dan my uncle juga akan melangsungkan pernikahan pada bulan Ogos nanti. beberapa hari after raya inshaAllah.

lepas tu kan, dapat pulak sms dari kawan sekolah rendah pukul 5.10 petang tadi yang berbunyi,
Sekapur sireh seulas pinang semekar senyum seikhlas hati dengan penuh kesyukuran ke hadrat ilahi kami mempersilakan _______ serta keluarga untuk memeterai tambatan janji izin berwali ijab bersaksi termaktub niat suci Norhazira & Abd Hafiz pada 9 hb Jun 2012 bertempat di Dewan Sri Budiman, Jerantut, Pahang

hahaha apakan daya semua orang sudah bertemu jodoh. semoga bahagia kalian sampai ke syurga! 


eh su nak bagi lagu ni dekat seseorang
selalunya su dengar lagu ni time nak tido. eh tapi takde la selalu. kadang kadang je haha


untuk seseorang yang masih belum saya ketahui siapa, sedang apa dan di mana. 
ewah dah macam tajuk lagu sammy simorangkir pulak ni.

2 comments:

rya hana~ said...

su nis pun sama...!ramai2 sanak sedare especially kawan2 sekolah n se geng geng da mula mendirikan rumah tangga . jelous* tapi maceh ada rasa nk bujang lagi enjoy...;P

Belleza~ said...

kan kan kan?
kalau su laa rasanya belum sedia lagi ni hheehe