I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, December 26, 2012

Buku

Assalamualaikum

Saya memang begini. Datang mood nak me-ngapdet belog, memang berderet je la update-nya. 

Ini adalah hasil menggagahkan diri ke Big Bad Wolf Book Sale dekat MIECC ahad lepas. 

Su punya training dekat Nilai habis 22hb. 23hb tu after celebrate adik su punya birthday, gagahkan diri ajak Abah teman pergi book sale tu. Ahad tu dah last day. Takde hari lain dah nak pergi pun. Dah lama nak pergi tapi sebok memanjang. 

Jadi inilah hasilnya! Sebab tak boleh nak berlama-lama dan orang tersangat la ramai, jadi su ambik je mana yang sempat. haha

Tadaaaa!!!



 dua buku kat atas ni bukan su yang beli. ni Kak Yatie yang belikan untuk su. yeay mekaseh mekaseh =)

dan...buku ni yang su tengah baca sekarang. arghhhh tak sabar nak habes!

3 comments:

eLiza nABILah said...

ah, buku undervalued tu kite pn beli la su..hehehe..samo2..best kan diskaun diorang..

Belleza~ said...

Best sangat!
Rasa taknak balik!
Nak borong je semua hahaha

Anonymous said...

try2..hehehe