I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, December 26, 2012

The Journey #2


011112-301112.
30days.to.remember

Assalamualaikum

Alhamdulillah. I’ve got a chance to feel this beautiful feeling and have the great moments with all the awesome sisters. I love them all. No word can describe. Only Allah knows. In just 30 days, we shared everything, we talked, we laughed, we cried, we helped each other, we ate together, we care, we love.

Rindu suasana gelak tawa sampai mengalir air mata dengar lawak kura-kura Kak Ita. Rindu nak dengar Kak Ita tanya, “Su, dah solat?”.

Rindu nak pergi lunch dengan Nurul, makan nasi kerabu dan tomyam sama-sama. Rindu nak dengar celoteh Nurul, budak kecik banyak mulut hehe.

Rindu nak dengar suara Aini jawab phone call customer. Rindu nak dengar Aini cakap, “Kak Su, jangan stress sangat!”

Rindu!

Rindu nak dengar Kak Ita nyanyi lagu anak kampong dan tukar lirik lagu tu masa tengah nyanyi. Rumah tepi pantai dan rumah tepi sawah boleh buat su senyum sorang sorang. Lagu Mojo tu pun kalau su dengar mesti teringat Kak Ita sebab akak dah cakap tu lagu akak. Kan? Dan entah macam mana lagu Shae – Sayang tu boleh jadi lagu su pulak. Adakah kerana su yang memperkenalkan lagu tu kepada semua hahaha

Banyak benda baru yang su belajar dekat sana. Banyak benda yang su tak tahu jadi tahu. Nurul, Kak Ita and Aini banyak tolong su. Time kena marah, time tak kena marah, time blur and blank, time tension and stress…korang banyak tolong. Thanksssss a lot! I love you all sooo much! =)


0 comments: