I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Monday, December 31, 2012

The Journey #6

Assalamualaikum

Oppsss gambar lagi! Haih nak buat macam mana. Dah pergi sana asyik nak bergambar je. Jadi banyak la gambarnya. Tujuan sebenar nak belajar ke nak bergambar pun tak pasti. Haha. Yang pasti  anytime anywhere, gambar mesti ada. 


 yang ni masa outdoor game - tarantula. penat jiwa, penat otak, dan penat tangan serta kulit menjadi gelap setelah berjemur di tengah padang ketika terik mentari. time ni belum ke padang. ini di depan class sebelum bergerak ke padang rumput & padang ragut. heheh

p/s - Su in black t and red head! :-P 


sukaaa sangat gambar ni! suka! suka! suka! with yana and sarah


choral speaking! ada video. tapi macam segan je nak tunjuk. sebab su pun terlibat sama dalam ini performance. hehehe. malu la! nanti eh. nanti. =D


 ha that's me! yang di belakang. yang paling hujung sekali. dah penat dan segan. lalu membawa diri ke belakang dewan. hahaha. masa ni semua kena buat - chicken dance! tapi su tak tipu ey. su pun tengah chicken dance tu. hahahahha


ini gambar entah bila. tak ingat. yang pasti dalam class. rasanya masa 1st week su dekat sana


dan...ini adalah gambar di hari terakhir diambil beramai-ramai, together-gather. petang sebelum pulang. dan sebelum acara potong-memotong cake. 


we had a great and wonderful time together
will miss u guys! :)

0 comments: