I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, January 11, 2013

Busy.


Assalamualaikum

Wah ramainya yang view my previous post. Mesti berminat nak tahu kan. Sejak su post entry tu, dah 2 kali juga my SA [secret admirer] datang hehehe 

Su ingat nak balik Jerantut dan nak pergi wedding kawan su, cik dayah yang akan jadi puan kurang lebih 24jam lagi ni [12hb-sabtu ni] tetapi apakan daya, su tak berkesempatan nak menghadirkan diri di majlis beliau. Walaupun pada mulanya dah semangat sangat nak pergi. Ye lah, mesti boleh jadi reunion besar masa majlis tu nanti. Hehehe. Tapi cik dayah kata tak apa, datanglah kenduri sebelah lelaki pula di Shah Alam pada minggu depannya. InshaAllah akan diusahakan. 

Minggu ni su mungkin akan sebok sikit. Hari sabtu nak mengemas dan nak bersedia apa yang patut. Ahad ada tetamu nak datang. Isnin nak kena buat persediaan lagi [banyak benda nak kena settle nih]. Selasa ada sesuatu yang penting. Rabu - nak kena pastikan sesuatu. Khamis or Jumaat nak kena jumpa orang. Sekian sahaja minggu sebok saya. Harapnya minggu yang seterusnya tidak akan sebok sebok lagi. Banyak buku nak baca nih! Banyak ilmu nak kena cari! Banyak perkara nak kena tahu. Kena bersedia sebab lepas ni akan berdepan dengan baaaaanyakkkkk benda baru :)

Source: immuslim


0 comments: