I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, January 9, 2013

How do I know

Assalamualaikum

Selamat pagi. Selamat bekerja kepada yang bekerja, selamat belajar kepada yang tengah study, selamat menjawab exam kepada yang nak exam [yang nak exam ada ke baca blog orang. haha. teringat dekat adik yang tengah exam sekarang] dan selamat menjalani hari yang indah dan menggembirakan di tahun baru ni. Bersyukur selagi masih bernafas dan diberikan kesihatan oleh Allah swt. Ramai lagi manusia yang inginkan tempat kita sekarang. Jadi, alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah :D  

Mesti ada yang tertanya-tanya kan. Antara pertanyaannya:
1) Macam mana tuan blog tahu visitor yang visit blog dia datang dari mana
2) Banyak kali datang ke satu kali datang
3) Macam mana boleh tahu kewujudan blog ini - melalui search engine atau facebook atau direct link 

Oleh itu su nak share sikit lah su tahu macam mana...

Tadaaaaaaaaa!!!!!!!!



 ha viewer ni buat su terkejut. dia search ayat2 untuk crush. yang su musykil tu boleh pulak blog su ni tersenarai hasil daripada pencarian dia tu. arggggghhhh malunyaaaaaaa hahahahahaha





 yang ni pulak adalah Ika sahabat baik saya. macam mana su tahu? sebab dia cakap dia masuk blog su pada tarikh dan waktu itu. mestila su tahu. hahaha senang je nak tahu kan kan :D





ha yang ni lah! yang su cakap secret admirer tu. hikhikhik. kalau bukan pun i nak assume secret admirer i jugak. ye lah, awak tahu dia ni yang kedua banyak visit this blog after tuan punya blog. haa tu sebab su cakap siapa tuan blog ni sekarang, awak ke saya? haha. sebenarnya su tahu sebab IP address dia sama tapi kadang-kadang berubah jugak bila dia guna broadband. see....sampai broadband pun i boleh trace tau. but IP address tu terpaksa la su tutup since it's P&C kan. btw, thank you very much for coming. i really appreciate your time for being here =) =) =) *hugs* kalau perempuan eh. miahahahahaha





 yang ni su nak tunjukkan macam mana su tahu viewer ni view su punya page in a visit berapa kali. hahaha tak faham kan..takpe takpe biar su sorang je faham. su boleh tahu berapa lama dia lepak lepak dekat blog su ni haha. and as you can see, NO REFERRING LINK u'ollsss :P [mesti dia hapal dah url blog su ni kan eceh]





yang ini pula su nak tunjukkan [bukan show off ya. heheh] bahawasanya ada juga visitor yang search my name okayyyy. hamboih. tah tah nama orang lain yang dicari tetapi kebetulan sama dengan nama kita...kan..kan..kan.. perasan tak ingat dunia. HAHAHA. like i care.. yang penting, that's my name! naik nombor satu tau kat search engine. jangan nak memain hahaha





ok ini pulak visitor yang masuk blog ni melalui FACEBOOK. yes, my facebook. jadi dia ini adalah rakan saya di mukabuku. 




Haa senang kan nak tahu walaupun tak dapat tengok muka memasing. Heheh. Thank you for coming. Thank you for reading. Thank you for just viewing. Thank you for becoming my readers or even the silent readers. Thank you! Thank you! Thank you! ^____^ 

0 comments: