I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, March 19, 2013

Wedding. Reunion. And Friends.


Assalamualaikum

170313. Sun.

dari kiri - maira, reen, su, bai, kawan bai [tak tahu nama], linda, eliza, suhanah, qida. 
duduk depan - yana


Setiap kali ada wedding kawan-kawan je, mesti time tu akan jadi reunion. Seronok sungguh. Tak berhenti senyum satu hari. Haha

Tiba-tiba Reen cakap, [sambil senyum lebar] seronoknya tengok kawan2 dah kawin. Ha time tu su pun cakap la, su punya la excited sampai dah beli pembalut dengan kad siap tapi hadiah belum beli. Tengok. Excited ke tak. Yana orang pertama yang tahu sebab su ajak dia share hadiah. Tapi hadiah belum beli. Hahaha tah pape je su ni

Tak sangka dapat jumpa Marliana [yang dah berapa tahun tak jumpa] tapi tak sempat nak bergambar sebab dia balik cepat sangat. Seronok dan excited tak payah cerita la walaupun tak sempat nak berborak panjang. Antara kawan rapat dan kawan baik masa kat sekolah menengah dulu, Marliana lah orangnya. Teman berkongsi meja, berkongsi pen dan pensil serta macam2 lagi yang dikongsi bersama. Hehehe

Su pergi dengan Yana and Reen. Masa tengah siap2 tu Qida call tanya su pergi ke tak wedding Bella. Alamak terlupa pulak nak bagitahu dia su pergi dengan Yana. Eheh. Sorry ya Qida. Apa pun dapat jugak jumpa Qida, Maira, Suhanah, Linda, Eliza and Farid dekat kenduri tu.

Dan yang paling tak sangka, dapat jumpa Baizura! Kali terakhir su jumpa dia before dia pergi Korea beberapa tahun lepas. Haaa lama gile kut tak jumpa. Memang su jumpa dia beberapa hari before dia fly. Dan sekarang jumpa balik beberapa minggu lepas dia balik. Dah habis study pun. Alaa baru ingat nak pergi Korea tumpang rumah Bai. Hahahahaha

Ha masa nak balik, boleh pulak terjumpa Kak Muna. Rasa macam baru je dia berkirim salam dekat adik su masa dorang jumpa dekat wedding siapa tah hari tu. Tup tup dapat jugak jumpa dia dekat wedding Bella. Kali ni dia kirim salam dekat kak long pulak. Haha. Susah payah dia nak ingat nama Yana, Su dengan Azreen. Lamanya tak jumpa kawan kawan dan senior sekolah taman kosas oii. Seronoknya! :D :D :D

Apa pun, tahniah Nabila Huda aka Bella dan suami. Semoga berbahagia dan dikurniakan zuriat yang soleh solehah.

 dah dapat kad...so mesti kena pergi jugak nih

ini la hadiahnya. su balut sendiri tau. heheh

 girlfriendsss

 ini gambar qida dengan yana reen su and mai...su pinjam amik dekat facebook dia heheh

 dan...finally, ada pun gambar dengan pengantin dan lelaki lelaki haha

belum ready. semua tak pandang camera kecuali pengantin haha

0 comments: