I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Friday, April 26, 2013

Class of Logistics and Supply Chain


Assalamualaikum

Akhirnya kami berjaya! We did it! Yeay! Alhamdulillah. Bukan senang nak habiskan course ni. Walaupun sekejap, tapi macam macam dugaan. Fizikal, emosi, semua terganggu. Tapi semuanya dipermudahkan. Alhamdulillah. 


 Our model project – seaport


 Company name – West Cruise Sdn Bhd
Team members – Me, janna, sharmala, reenuga, tharushini, and shafiq


 Presentation pun ok dan menyeronokkan. Eheh


 With janna, my sweet little darling haha manja sangat ni


 With fiya and janna


 With fiya and sharmala di hari presentation


Mr Gopal. Lecturer yang paling sporting dan sangat memahami students. Suka bagi kata semangat, nasihat, motivasi dan inspirasi. Dan tak lupa juga, banyak kata-kata pujian yang dilemparkan kepada su. Haha. Thank you Sir!



Model project - Warehouse



Company name – Monster Warehouse. Haha comel kan nama company dorang



Model project - Airport



Tak ingat la nama company dorang. Apa lightning tah..haha


Alhamdulillah. Selesai juga akhirnya. Dapat belajar a lot of things. Dapat tahu banyak benda baru dan dapat belajar ilmu baru. Pengalaman baru. Suasana belajar yang baru. Dapat kawan-kawan baru jugak. Senang cerita, banyak lah yang baru. Hehe

Thanks a lot to all lecturers, staff, captain, judges, and friends…

Sekarang dah boleh fokus perkara lain pulak.
May Allah help me, inshaAllah.


0 comments: