I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, May 7, 2013

05.05.13 – Birthday & Election


Assalamualaikum

Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.

Saya sudah 24 tahun! Dua puluh empat. Ya. Dua-empat. Twenty-four. Haha

Bangun pagi pagi rasa macam hari raya pulak. Semangat nak mengundi punya pasal. Kitorang satu family mengundi dekat SMK Bandar Baru Ampang tapi mak dekat Keramat. Sebab dulu mak duduk Keramat, daftar pun dekat sana tapi mengundinya tak pernah. Haha.


Ini kak long saya. Ha’ah, memang adik dia lagi tinggi :p


Maka pertama kali lah buat kami semua kecuali abah. Tersesat pulak tu masuk sekolah lain masa pusing pusing cari sekolah dekat area Keramat tu. Kenangan mengundi pertama kali. Banyak sangat sekolah dekat sana.


Bukan main panjang lagi ink dia letak…


Dah cuci tapi…tapi....tapi....


Petang kami meraikan hari lahir su yang ke-24. Pertama kali sambut hari lahir pada hari mengundi. Pertama kali jugak mengundi dalam hidup [untuk PRU lah ya tak kira uni ok haha] dan mengundi di hari lahir. Wah pengalaman dan kenangan nih


 
 


eh Nemo tumpang lalu


Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah untuk usia yang semakin bertambah ni. Terima kasih untuk mak abah kak long yang beli kek and ira yang dah balik shah alam cepat sangat. Thanks kak teha, mak usu sekeluarga untuk wish yang sangat bermakna. InshaAllah kak ngah aminkan dengan izin Allah diperkenankan doa mak usu :D Terima kasih shafiq, janna, ainaa, qida, dan ika for all the wishes and doa. Oh dan kepada yang wish dekat fb, terima kasih jugak banyak banyak! J

Thank you so much!

Love,
suraiza, kak ngah, su, sue, susu, kak su :P 



0 comments: