I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Thursday, May 2, 2013

PWTC, UPSI & NURUL AMALINA (~^__^~)


Assalamualaikum

Dah masuk bulan Mei. Wah wah wah dah semakin bertambah usia ni. Haha. Takpe takpe. Alhamdulillah...

Semalam [1hb] kitorang buat family gathering nak bincang pasal kenduri nanti. Macam tak sangka kejap je dah nak hampir setahun kak long bertunang. Tapi elok jugak tak ambik tarikh yang sama 5hb ni sebab tarikh tu nanti nak kena pergi mengundi. Marilah mari kita mengundi. Nyanyi ya jangan baca je. Haha

Esok nak bawa abah pergi hospital untuk medical checkup. 

Sabtu ni tak boleh kacau sebab su nak tengok cerita korea sebab dah banyak kali missed. Haha. Ahad nak mengundi, nak kemas rumah. Tapi ada orang tu nak ajak keluar. Kut. Dia tanya free ke tak je, tak cakap pun kenapa. HAHAHA

29 & 30 April hari tu su jumpa dengan kawan masa sekolah rendah dulu. Jauh datang dari Pahang tau. Nurul nama dia. Su memang still rapat dengan kawan kawan sekolah rendah, sekolah menengah. Sesetengah orang dah tak jumpa dah kan. Tapi macam su, kawan sekolah dulu la kawan baik, kawan rapat su. 

First day, kitorang pergi jalan jalan PWTC alang-alang tengah ada book fair kan sekarang. Adik su pulak jadi duta buku kat sana. Pergi la tengok dia buat apa sambil sambil beli buku, jeling-jeling, pandang-pandang. Tengok dia nyanyi atas stage. Haha. Banyak sangat buku naik gila tengok. Serius cakap. Balik balik je sakit kepala kitorang. Hahaha

Thanks to my adik for taking this picture. Dia turun pentas lepas nyanyi su kejar mintak ambik gambar su dengan nurul hehe


Ini la cik nurul amalina. Sudah bertunang ya, maaf. HAHA


Hari kedua, su ikut dia pergi UPSI pulak. Sambil teman sambil jalan jalan tengok UPSI. 


Depan pintu masuk UPSI


 Haha semangat ambik gambar pegang payung




Cikgu Nurul yang cute :P :P :P


Depan Taska UPSI


Siap playground lagi tau





Mekaseh Nurul untuk kek yang cantik dan sedap. Mak kata teringat zaman muda muda masa makan kek tu. HAha. Mak cakap lagi Nurul dan boleh kahwin. Pandai buat kek. :D :D :D

Pinjam gambar kek kat blog nurul

::Gadis Bunga::





2 comments:

GaD!s_ BuNg@ said...

as salam su..hehe..first nk ucap tq sgt2 sudi teman nurul kan g pesta buku, g upsi.. kalau x, nurul sorang2 je..tq sgt2..second, sape yg tnya free ke tak tu ?? maybe nk ajak kuar tp berkias kan..hahhaha..third, herm.. mak su kate dah boleh kawen?? hohoho.. insyaAllah, doakan la yg terbaik tuk nurul dan keluarga.. nurul pon slalu doakan su berjaya dunia akhirat.. ade rezeki kite hang out lagi.. nk g shoping pulak..kekekeke..kemsalam mak su ye

Belleza~ said...

waalaikumussalam
inshaAllah..su selalu doakan kawan2. jangan risau. nanti su sampaikan salam nurul dekat mak ya :D

p/s - nanti kite g shopping pulak tau! hehe