I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, May 12, 2013

Update Lagi

Assalamualaikum

Dah mula sibuk ni. Rumah yang sejak berminggu-minggu dah macam tongkang pecah akhirnya berjaya dikemas dan dibersihkan. Lepas ni nak tolong mak buat hantaran, nak buat guestbook [tapi yang ni kak long tak tahu, saja su nak buat hadiah untuk dia heheh] dan macam macam lagi lah yang nak dibuat. Tapi sibuk jugak nak update blog ni ha caner. Haha

Ini adalah beberapa ucapan hari lahir su yang diambil di facebook. Saja nak kongsi mana yang wish best sikit. Yang penting, bukan 'hb' sahaja ya. Hehehe









Apa apa pun terima kasih ya semua atas ucapannya! HB pun I ok jer..hahahahaha

0 comments: