I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, June 4, 2013

Majlis Persandingan, 26 May – Kuning Menyilau :D

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Dah selesai majlis di sebelah pihak kami. Walaupun macam macam dugaan, tak apa lah. Allah ada. Ingat tu je. Mak usu pesan, apa yang dah jadi redha je. Alhamdulillah semua dah selamat, dah selesai pun.

Ok masa untuk sharing is caring. Haha tak berkaitan langsung. Nak share gambar kuning menyilau yang menyilaukan mata mata yang memandang.

1st pic – new family member

Pagi ahad – majlis khatam al-quran


Arif fitri – Tak tahu duduk diam. Semua kerja dia nak tolong buat. Nampak je kecik ni tapi kuat

Rombongan pengantin lelaki dah sampai






Mak teh dan mak lang tolong2 apa yang patut dekat situ hahaha 

Selamat Pengantin Baru!



Saja nak letak gambar ni jugak haha



Mak teh yang cun

Mak lang, fatin and qila. Dulu dulu abah selalu cakap muka su macam mak lang. sama ke?

Cousins – nati and mirul

Qila and deera

Thanks Yana, Naz and Bed sudi datang kakak kite punya wedding!

Mom and sister

Eheh nak jugak! 




Miss photographer

Irdina. Kak ngah tak boleh hilang kejap. Mandi pun dia cari haha. Rindunya dina

This is Deera. My little cousin. Sepupu su yang kecik2 memang ramai

Ha finally ada pun gambar dengan sepupu yang besar2.
Yang kiri, tiara dan yang tengah, anati.
Yang kanan, noli. Ada su buat entry pasal wedding noli hari tu.



*****
Lepas kenduri, mak usu cakap time kak ngah nanti jangan ambik orang tu dah. Tak nak dengar cakap kita..bla….bla….bla…. haha. Bila ada la pihak2 tertentu yang tak memuaskan hati. Dan tiba-tiba mak teh tanya,
Mak teh: Kak ngah bila ngah?
Jawapannya, kak ngah tak tau lagi la mak teh. Calon pun ada, takde je ni ha caner haha.

0 comments: