I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Sunday, June 9, 2013

Wedding Ika

Assalamualaikum

Akhirnya sampai jugak majlis ika. Tahniah ika dan suami. Semoga berbahagia hingga akhir hayat, dunia akhirat. Bak kata eyra, cepat2 sikit produce ika junior. Tak sabar dah kitorang nak jadi auntie HAHAHA


cantik sangat ika! 

Congrats!

masa masuk dewan tu, terpaku terus mata pandang pengantin. 
tak lepas dari mulut..."cantiknya ika" 

Clearwater Sanctuary Golf Resort, Batu Gajah

awan dalam tasik heheh

cik ainaa dengan handbag comelnya :P

cik su pun nak sebok jugak amik gambar tepi tasik 

credit picture - Ainaa Amira : D

Selamat pengantin baru. Selamat berbahagia. Semoga dilimpahi dan diberkati dengan rahmat Allah selalu. Semoga cepat2 dapat baby. Semoga selamat lah semuanya : )

Lepas kenduri, kitorang pun dah alang2 sampai Perak tu kan jalan2 la Ipoh. Punya la excited kitorang berdua ni sebab memasing dah lama tak balik kampung. Nampak tu, "wah!". Nampak ni, "wow!". Hahaha. Serius tak tipu. Pergi solat pun kat Masjid Negeri i tell you. Excited sungguh. Hehehe



1 comments:

Muhammad Suhail said...

Ehh, abg saya la...sapa ni???