I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Wednesday, August 28, 2013

#1 Raya

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya [walaupun agak lewat] nak cakap jugak. Ada banyak story dan gambar tapi sebab tak cukup masa nanti su update lain lah ya.

Raya tahun ni su raya dekat Ampang dan pulang ke kampung halaman rumah wan atok pada raya ketiga. Terlampau banyak rumah kitorang beraya, lepas tu meraikan majlis pertunangan dan menyambut hari kelahiran kak long dan abang long, jadi banyaklah gambarnya nanti.

Ok itu sahaja untuk entry kali ini. Nanti su update later. Tatatititutu  : D


nah amik gambar Meea dulu sebagai teaser  : P


2 comments:

J Shafiq said...

samat ari raya sue :)

Belleza~ said...

selamat hari raya shafiq! :D