I want to sing like the birds sing, not worrying about who hears or what they think.

Tuesday, December 16, 2014

Ke Kedah Ke Kita #3



25 Oktober 2014
Assalamualaikum


Sehari selepas majlis pertunangan Fatin, kitorang ramai-ramai pergi shopping Padang Besar pulak. Memang berjalan sakan lah su pergi Kedah kali ni. Jauh sampai ke sempadan. Yang best tu, pakcik-pakcik tak ikut. Semua pergi memancing. Jadi, bolehlah shopping secara seronok dan bergembira tanpa perlu risau nak balik cepat etc. HAhahah. Konvoi tiga kereta. Tu pun nak balik barang penuh jugak. Bayangkan, pergi pagi balik malam. Hahaha shopping sakan



Ini su jumpa dekat Padang Besar je tempat lain takde 



Tomyam pedas giler tapi sedap giler. Dengan adanya sotong udang segala bagai seafood di dalamnya, balik malam tu rasa nak tertanggal hidung terbersin tanpa henti hahaha



Kembar tapi tak serupa. Tak boleh berpisah kalau dah berjumpa




Periuk belanga ni mak pesan suruh beli bebanyak. Su cakap, "InshaAllah kalau muat kereta" hahaha memang tak muat pun. Penuh!



Nurfatiha Natasya



Karmila Qistina



Tersenyum bersama hasil-hasil tuaian. Hahahaha



One of our drivers, bergaya dengan kacamata hitamnya. Eheh



Cousins






Tok Wi Char Kuey Tiow, Perlis. 
Kali pertama makan terkena gatal gatal melampau pada kulit naik bintik bintik merah macam chickenpox huwaaaa takut macam nak pergi hospital je gayanya. 
Kali kedua pergi makan sini, tak order dah hahaha tahu serik


  


0 comments: